Δ. Πεντέλης: Ζητά οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων

Την οικονομική ενίσχυση του δήμου Πεντέλης για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων 12/2016 & 1/2017 ζητά με έγγραφο του στον υπουργείο Εσωτερικών ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Συγκεκριμένα στο έγγραφό αναφέρει ότι:

  1. Μετά την τελική κοστολόγηση εργασιών και ενεργειών του Δήμου, σχετικά με υπόθεση θέματος, σας αποστέλλουμε τα ακριβή ποσά που διετέθησαν για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων, ήτοι :

α. Για την προμήθεια άλατος (χύδην ακατέργαστο), στο Δήμο Πεντέλης, διάθεση ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €).

β. Για τη κίνηση των οχημάτων που ασχολούνται στη Πολιτική Προστασία του Δήμου, προμήθεια πετρελαίου κίνησης και ανταλλακτικών, ποσού  είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €)

γ. Κόστος υπερωριακής απασχόλησης εργαζομένων και υπαλλήλων με σύμβαση ΥΔΟΧ, ποσού σαράντα χιλιάδων ευρώ (40.000 €).

δ. Συνολικό κόστος όλων των ανωτέρω, ποσόν εκατόν δέκα χιλιάδες ευρώ (110.000 €). Το ποσό αυτό αντιμετωπίζει το κόστος των χιονοπτώσεων που ήδη έχουν εξελιχθεί στη περιοχή.

  1. Παρακαλούμε για την έγκριση της χρηματοδότησης, καθώς γίνεται εύκολα κατανοητό πως στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκονται οι Δήμοι, η εξυπηρέτηση ενός τέτοιου ποσού είναι δυσβάσταχτη.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]