Δ. Πεντέλης: Στηριξη στην υποψηφιότητα Στεργίου από προσωπικότητες της πόλης

«Παρών και έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα του για να οδηγήσει τη πόλη στην ανάπτυξη, μακριά από συμφέροντα που απεργάζονταν για δικό τους όφελος το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου» δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, επικεφαλής του δημοτικού Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού» .

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου , εκατό και πλέον στελέχη που αποτελούν τον πυρήνα των υποψηφίων του δημοτικού Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν προσωπικότητες και από τις τρείς πόλεις του Καλλικρατικού δήμου Πεντέλης, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους στο πρόσωπο του δημάρχου Πεντέλης Δημητρίου Στεργίου- Καψάλη και όρισαν τις ημέρες για την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Συνδυασμού στους πολίτες των πόλεων.

Συγκεκριμένα:
για τη δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.
για τη δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 ,στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Πεντέλης στην Κεντρική Πλατεία.
Τέλος για την Πεντέλη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!