Δ. Πεντέλης: Σε ιδιώτη «κομμάτι» της καθαριότητας εν μέσω πανδημίας

Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης εν’ μέσω Πανδημίας προχώρησε στην εκχώρηση κομματιού της καθαριότητας και συγκεκριμένα του οδοκαθαρισμού και της μεταφοράς των ογκωδών με το αστρονομικό ποσό του 1.756.708 ευρώ για 3 χρόνια!

Τα παραπάνω καταγγέλλει η ΔΑΣ-ΟΤΑ και προσθέτει:

«Η απόφαση της δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, άλλωστε και η σημερινή διοίκηση όπως και η προηγούμενη, παρά τις όποιες διαφορές τους υλοποιούν στο ακέραιο τις κατευθύνσεις της κυβέρνησης και τις απαιτήσεις των εργολάβων. Και οι δύο χτύπησαν και χτυπούν τη Μόνιμη και Σταθερή Εργασία και την αντικαθιστούν με εργολάβους, γιατί αυτό που τους νοιάζει δεν είναι πως θα είναι καθαρή η πόλη όπως διαλαλούν αλλά το πως θα εξασφαλίσουν τη κερδοφορία των εργολάβων.

Αυτό όμως που είναι ενδιαφέρον και θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι πίσω από όλες τις μελέτες βρίσκεται ένα Διευθυντής υποψήφιος με τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που εισηγείται και υπογράφει όλες τις μελέτες και τη συγκεκριμένη προκειμένου να περάσουν από την οικονομική επιτροπή. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στη περιοχή μας, αν θυμηθούμε υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που με τις υπογραφές τους έβαλαν και βάζουν πλάτη στη πολιτική των δημάρχων και της κυβέρνησης. Όσες ανακοινώσεις και να βγάλουν δεν τους ξεπλένει τίποτα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βγάλουν συμπεράσματα και από τη πολιτική της δημοτικής αρχής αλλά και από  τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά, το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων μας αφορά όλους και τους δημότες και τους εργαζόμενους. Τους εργαζόμενους γιατί μπορεί στο μέλλον να χάσουν τη δουλειά τους και τους δημότες γιατί αυτοί θα καλεστούν να πληρώσουν το μάρμαρο.

Προειδοποιούμε τη διοίκηση του δήμου για ακόμα μια φορά να μην τολμήσει να προχωρήσει στην υλοποίηση των αποφάσεων,  γιατί θα μας βρει μπροστά της. Αν νομίζουν εκεί στη διοίκηση του δήμου ότι ξεμπέρδεψαν  μαζί μας επειδή τα συγκεκριμένα θέματα ψηφίστηκαν είναι βαθιά γελασμένοι».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΟΜΜΑΤΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]