Δ.Πεντέλης σε aftodioikisi.gr: Κανένας αποκλεισμός μη ντόπιων αθλητών από τα σωματεία

Διαψεύδουν πηγές του δήμου Πεντέλης δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναδημοσίευσε και η aftodioikisi.gr ότι με απόφαση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού Δημήτρη Αποστολάκου, απαγορεύεται, πλέον, να συμμετέχουν στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μη ντόπιοι αθλητές: «Ουδέποτε ελήφθη τέτοια απόφαση», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Αποστολάκος, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ton;izei «Οι αλλαγές που έχουν γίνει στον τομέα του Αθλητισμού του Δήμου από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση, προφανώς δεν ικανοποιούν εκείνους που θα χάσουν τα οφέλη που είχαν μέχρι σήμερα από την μέχρι τώρα γκρίζα κατάσταση και ήδη διαφαίνεται ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους.

Η διασπορά fake news στο διαδίκτυο και στον τύπο, η δημιουργία ανυπόστατων φημών στο Δήμο και οι σαθρές κινήσεις εντυπωσιασμού δεν πτοούν τη νέα διοίκηση. Σκοπεύουμε να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό και οι αντιδράσεις από κάποιους «καλοθελητές» δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΤΟΠΙΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!