Δ. Πεντέλης: Παράδοση ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα σχολεία της Β.Ηπείρου

Μετά από πρωτοβουλία του πρώην Προέδρου της Βουλής  κου Γεώργιου Σούρλα και του Επίτιμου Προέδρου του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας και Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, συγκεντρώθηκε μέσω χορηγιών και παραδόθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τα Ελληνόπουλα των σχολείων της Βορείου Ηπείρου για το Ενιαίο Σχολείο Βουλιαράτου.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης ευαίσθητος στα θέματα της πατρίδας και των προβλημάτων που οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου αντιμετωπίζουν, ευχαρίστησε τους χορηγούς και δήλωσε πως θέματα εθνικής προσφοράς στηρίζουν την εθνική μας ταυτότητα και τον Ελληνισμό, κρατούν ζωντανές τις ρίζες μας και είναι για μας πάντοτε σε πρώτη προτεραιότητα.

Η παράδοση έγινε σήμερα στον Δήμαρχο Πωγωνίου κο Κώστα Καψάλη, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη μεταφορά των ειδών και την παράδοσή τους στον τελικό προορισμό.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!