Δ. Πεντέλης: Εορτασμός Αγ. Μαρίνας στη Δ.Κ. Μελισσίων

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου τελέστηκε Εσπερινός και Λιτάνευση της Εικόνας της Αγ. Μαρίνας στον Ενοριακό Ναό της Δ.Κ. Μελισσίων με τη συνοδεία της Μπάντας της Πυροσβεστικής.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που παρακολούθησε πλήθος κόσμου παρέστη ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη Θεία Λειτουργία και την περιφορά της Εικόνας συμμετείχαν ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα, Ηλίας Τσουχνικάς-Πρόεδρος Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άγγελος Παλαιοδήμος-Πρόεδρος Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Λευτέρης Κοντουλάκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης κα Σούλα Σουτάδη Καπράλου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φρατζής, Γιώργος Μαγιάτης, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κος Θεμιστοκλής Μπαλάσκας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!