Δ. Πεντέλης: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος σακχάρου-ουρίας και χοληστερίνης

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Δημοτική Κοινότητας Πεντέλης, ενημερώνει τα μέλη και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, ότι θα πραγματοποιηθεί από το διαγνωστικό εργαστήριο BIOMEDICIN:

δωρεάν προληπτικός έλεγχος:

Σακχάρου- ουρίας και χοληστερίνης

την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 10:00 πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στo τηλέφωνo: 2132140631

Τόσο για τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Κέντρο, αλλά και ιδιαιτέρως γα μένα προσωπικά ως Πρόεδρος, ύψιστος στόχος είναι η παροχή κάθε είδους βοήθειας και υποστήριξης στα μέλη αλλά και σε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη.

Το έργο του Δημάρχου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗ, όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως για μας ο άνθρωπος έχει τη μεγαλύτερη σημασία και πως η ανακούφισή του από κάθε δυσκολία που μπορεί να του προκύψει στην ζωή είναι για μας όχι μόνο επιθυμία αλλά και καθήκον.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Π. Πεντέλης γνωρίζοντας ότι το πιο πολύτιμο αγαθό είναι η υγεία ζητάει από τα μέλη του να δώσουν το παρών για άλλη μια φορά και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΟΥΡΙΑ, ΣΑΚΧΑΡΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!