Δ. Πεντέλης: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα σημεία υδροληψίας

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Πεντέλης γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι δημοσιεύθηκε η με αρ. οικ. 140424/2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ 814/Β΄/14-3-2017) σύμφωνα με την οποία:

α. Ο Δήμος μας θα παραλαμβάνει αιτήματα για εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (Ε.Μ.Σ.Υ) μόνο των ανενεργών σημείων υδροληψίας. Σημειωτέον ότι η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου παραλαμβάνει το αίτημα μαζί με το παράβολο των εκατό (100) ευρώ για την εκπρόθεσμη υποβολή αίτησης – δήλωσης εγγραφής του ανενεργού σημείου υδροληψίας και τα διαβιβάζει αρμοδίως στη Δ/νση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο Τμήμα Υδατικών Πόρων της Περιφέρειας Αττικής, αρμόδιο πλέον για τη διαδικασία της σφράγισης.

β. Όσον αφορά στα ενεργά σημεία υδροληψίας, ακολουθείται η διαδικασία της παραγράφου (7) του άρθρου 1 του σχετικού, ήτοι  ο χρήστης – δικαιούχος  υποβάλλει τον πλήρη φάκελο με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας χρήσης ύδατος μαζί με το πρόστιμο των 250 Ευρώ  στην Περιφέρεια Αττικής:

Δ/νση Βιομηχανίας, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων

Τμήμα Υδατικών Πόρων

Πολυτεχνείου 4,

104 33 ΑΘΗΝΑ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΗΜΕΙΑ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!