Δ.Πεντέλης: Απαγορεύει στους μη ντόπιους αθλητές να συμμετέχουν στα σωματεία

Ο Δήμος Πεντέλης προχώρησε σε μια ανήκουστη απόφαση (διαβάστε εδώ την διάψευση), η οποία αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα η νέα δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, σύμφωνα με το pagenews.gr, σε μια πρωτοφανή κίνηση γνωστοποίησε μέσω του υπεύθυνου Αθλητισμού του Δήμου Κύριου Αποστολάκου, προς τους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου ότι δεν επιτρέπεται πλέον να αγωνίζονται στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Αθλητές που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης!!!

Η ίδια μόλις στις αρχές Οκτωβρίου είχε βρεθεί στο προσκήνιο λόγω των δηλώσεων της για τη στέγαση μεταναστών και προσφύγων σε πτέρυγα του «Αμαλία Φλέμινγκ». Τότε, όπως η ίδια είχε αναφέρει «το κτήριο αυτό είναι μέσα στον κεντρικό ιστό της Πεντέλης, είναι 150μ. από σχολεία», προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να ενημερωνόμαστε τελευταίοι». «Οι φήμες λένε ότι θα είναι 200-300 άτομα ανήλικοι. Είναι παιδιά που θα ενηλικιωθούν. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ενσωμάτωση» είχε συμπληρώσει η κυρία Κεχαγιά.

«Είναι εντελώς μέσα στην πόλη. Είναι σαν να τους φέρνουν σε μια πλατεία. Το συγκεκριμένο σημείο είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσεις 300 παιδιά που η κοινωνία δεν μπορεί να εντάξει» είχε προσθέσει η δήμαρχος Πεντέλης, η οποία μάλιστα είχε εκφράσει την απορία της για το αν στο κτήριο πληρούνται θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Πλέον μετά τους μετανάστες βάζει στο στόχαστρο και τους αθλητές που δεν είναι κάτοικοι Πεντέλης. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι πραγματικά ανήκουστη, καθώς όσοι γνωρίζουν τη λειτουργία των ερασιτεχνικών Αθλητικών Συλλόγων μπορούν να κατανοήσουν τα λάθη της απόφασης, ενώ πρωτίστως δημιουργείται πρόβλημα στο ποδοσφαιρικό σωματείο ΑΟ Μελισσίων που φέτος αγωνίζεται στην Α κατηγορία ΕΠΣΑ, καθώς και στην ομάδα Μπάσκετ του Νεοπεντελικού που αγωνίζεται στη Β Εθνική. Ο Κύριος Αποστολάκος ανακοίνωσε ότι οι Σύλλογοι θα πρέπει να στέλνουν στο Δήμο λίστες με ονόματα και διευθύνσεις μόνιμης κατοικίας των Αθλητών που απασχολούν σε όλες τις ηλικίες και μόνο όσοι έχουν μόνιμη κατοικία στο Δήμο θα μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]