Δ. Πεντέλης: “1η Ανάβαση ορεινού τρεξίματος, στο ιστορικό βουνό της Πεντέλης”

Υπό την αιγίδα του δήμου Πεντέλης, η ομάδα της GO-Sport σε συνεργασία με την Garmin, πραγματοποίησε ορεινό αγώνα τρεξίματος “1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» χθες, Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Η διαδρομή του αγώνα ήταν από την πλατεία Αγ. Τριάδος έως το εκκλησάκι των Αγίων Ασωμάτων και είχε μήκος 11χλμ, με υψόμετρα από 480μ. έως και 913μ.

Με συνοδοιπόρους την ομίχλη και το χαλάζι, οι 200 και πλέον δρομείς, πέτυχαν εκπληκτικές επιδόσεις με πρώτο δρομέα τον Γεώργιο Διαλεκτό να τερματίζει με χρόνο 0.48.11’’.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, απένημε τα μετάλλια στους δρομείς και δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί ξανά τέτοια ιδιαίτερη δράση, η οποία προάγει τις αξίες του αθλητισμού στη φύση, μα και τη γνωριμία με έναν ιερό και ξεχωριστό τόπο, όπως το Πεντελικό βουνό.

Παρόντες ήταν επίσης ο τοπικός αντιδήμαρχος Πεντέλης  Ι. Ζώης και ο δημοτικός Σύμβουλος και πρώην τοπικός αντιδήμαρχος Πεντέλης  Λ. Κοντουλάκος.

Παρόντες ήταν και εθελοντές πυροσβέστες του Κλιμακίου Πεντέλης στον τομέα της διάσωσης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!