Δ.Πέλλας: Απέλυσε πέντε συμβασιούχους & τώρα προχωρά σε προσλήψεις

Την 1η Αυγούστου απέλυσε πέντε συμβασιούχους. Σχεδόν ένα μήνα μετά με προκήρυξη στη Διαύγεια, προχωρά στην πρόσληψη τεσσάρων εργαζομένων με 8μηνες συμβάσεις. Ο λόγος για το δήμο Πέλλας. Ειδικότερα, με απόφαση του δημάρχου Πέλλας, Γρηγόριου Στάμκου, ο δήμος θα προχωρήσει στις συγκεκριμένες προσλήψεις.

«Αν αυτό δε λέγεται ψηφοθηρία τότε πως λέγεται», καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι του δήμου σημειώνουν: «Η δημοτική αρχή «τσαλαπατάει απροκάλυπτα τον νόμο Σκουρλέτη χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Περιμένουμε να δούμε τις τυχόν αντιδράσεις όλων αυτών που ΄΄κόπτονται΄΄ για τους εργαζόμενους. Είτε κυβέρνηση είναι αυτοί, είτε σωματεία».

Οι εργαζόμενοι μάλιστα, αναφέρουν ότι συμβουλεύτηκαν δικηγόρο ο οποίος σύμφωνα με του ίδιους τους είπε «ότι δεν δικαιωθούν δικαστικά γιατί η τροπολογία Σκουρλέτη δεν υποχρεώνει τον κάθε δήμο να ανανεώσει τις συμβάσεις, αφού εμπεριέχει τη λέξη «δύναται»».

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΠΕΛΥΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!