Δ.Πειραιά: 3 σταθεροί συμπιεστές χάρτινων συσκευασιών - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
9
Δεκέμβριος
Back

Δ.Πειραιά: 3 σταθεροί συμπιεστές χάρτινων συσκευασιών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ανακύκλωσης που πραγματοποιεί ο δήμος Πειραιά τοποθετήθηκαν σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης σταθεροί συμπιεστές χάρτινων συσκευασιών, προκειμένου οι έμποροι να απορρίπτουν εκεί τα χάρτινα σκουπίδια.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού, Αντώνης Αρώνης, σε ανοικτή επιστολή προς τους επιχειρηματίες και εμπόρους του Πειραιά αναφέρει:

«Ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας υλοποιώντας τη δέσμευση του για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών ξεκίνησε τη λειτουργία προγραμμάτων ανακύκλωσης… Η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή στην ανακύκλωση όλων όσων, εξαιτίας της φύσης της εργασίας τους παράγουν χάρτινες συσκευασίες, θα συντελέσει καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης».

Ο δήμος Πειραιά τοποθέτησε σταθερούς συμπιεστές στα εξής σημεία:

• Στη συμβολή των οδών Αλκιβιάδου και Σωτήρος

• Στον πεζόδρομο της οδού Ι. Δραγάτση

• Στη συμβολή των οδών Σκουζέ και Φίλωνος

Ο κ. Φασούλας απευθύνει έκκληση όλες οι χάρτινες συσκευασίες καθώς και τα υποπροϊόντα χαρτιού να απορρίπτονται στους σταθερούς συμπιεστές περισυλλογής ανακυκλώσιμου χαρτιού ώστε να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων που οδηγούνται στη χωματερή.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!