Δ. Πεύκης - Λυκόβρυσης: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή Καπή στη Λυκόβρυση - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
22
Ιανουάριος
Back

Δ. Πεύκης – Λυκόβρυσης: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή Καπή στη Λυκόβρυση

Στην κατασκευή ΚΑΠΗ, ενός σύγχρονου, συγκεκριμένα, 2οροφου κτηρίου περίπου 250 τ.μ. στο Ο.Τ. 11 στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Φυρογένη στη Λυκόβρυση, προχωρά η δημοτική αρχή.

Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 243.650 ευρώ.

Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει μέσα σε 16 μήνες και την επίβλεψη έχει η Τεχνική Υπηρεσία  του δήμου. Το νέο κτίριο θα έχει ισόγειο,1ο όροφο και υπόγειο και η πρόσβαση θα είναι εύκολη και γιαάτομα με ειδικές ανάγκες. Στο ισόγειο θα υπάρχει  αίθουσα καφενείου η οποία θα μπορεί να λειτουργήσει και ως χώρος εκδηλώσεων και προβολών. Στον όροφο θα βρίσκονται χώροι φυσιοθεραπείας, κοινωνικών υπηρεσιών και  συνεδριάσεων.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογούνται προεργασίες και για την κατασκευή ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη, καθώς, όπως τονίζει η δημοτική αρχή «θεωρεί υποχρέωση της αυτές τις δύσκολες εποχές να στηρίξει τους δημότες που πλήττονται από την κρίση με πραγματικά έργα κοινωνικής πολιτικής» .

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!