ΡΟΗ
προηγ επομ

Δ.Πατρέων: Σε αδιέξοδο η ΝΔ για υποψήφιο -Εισέπραξε νέα αρνητική απάντηση

«Ζητείται υποψήφιος γαλάζιος δήμαρχος για Πάτρα». Αυτή θα μπορούσε να είναι η αγγελία που θα έβαζε η ΝΔ για να βρει υποψήφιο για έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, αφού τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης δεν συζητούν το ενδεχόμενο καθόδου στην πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την κα Μαστοράκου να αρνείται και την δεύτερη πρόταση, που της έγινε αφού δεν θέλει να εγκαταλείψει το έργο της στον Ιατρικό Σύλλογο και να προδώσει την συντριπτική αποδοχή στο πρόσωπό της των μελών του συλλόγου, καθώς εάν αποδεχτεί την πρόταση της ΝΔ, θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου.

Αυτές όμως οι εξελίξεις δείχνουν επί της ουσίας ότι η ΝΔ στον τρίτο Δήμο της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο, για το πρόσωπο που θα διεκδικήσει την νίκη και γι αυτό επανέφερε πρόταση να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της σε ένα πρόσωπο από το οποίο από την αρχή είχε λάβει αρνητική απάντηση!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΔ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!