Δ. Πατρέων: Παραχωρεί οικόπεδο για τη δημιουργία Κ.Υ. Αστικού Τύπου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Δ. Πατρέων: Παραχωρεί οικόπεδο για τη δημιουργία Κ.Υ. Αστικού Τύπου

Οικόπεδο ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στην περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος, θα παραχωρήσει, αύριο Τετάρτη, το δημοτικό συμβούλιο Πατρέων, προκειμένου εκεί να δημιουργηθεί Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, στο οποίο θα έχουν άμεση πρόσβαση οι πολίτες από τις γύρω περιοχές, όπως Ζαρουχλέικα, Παραλία, Βραχνέικα κ.λπ., σε πρωτοβάθμια επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, γίνεται και ένα βήμα προς την αναβάθμιση της περιοχής.

«Από εκεί και πέρα, με δεδομένα την παραχώρηση του οικοπέδου και την εξασφαλισμένη πίστωση των 4,5 εκατ. ευρώ, θα πρέπει η 6η ΥΠΕ να σπεύσει να ζητήσει από τον υπουργό Υγείας τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου», σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς υπουργείου Υγείας, έχει εγκριθεί η δημιουργία Κέντρου Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στην Πάτρα (κατασκευή και εξοπλισμός) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013. Το έργο είναι προτεινόμενο για ένταξη στο ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας με τελικό δικαιούχο τον Δήμο Πατρέων.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!