Δ. Πατρέων: Ολοκληρώνεται η ενημέρωση των πολιτών για το πρόγραμμα ανακύκλωσης

Αυλαία θα ρίξει την Κυριακή  3 Νοεμβρίου 2013 η ενημέρωση των πολιτών για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου Πατρέων.

Τα μέλη του χορευτικού του Δήμου Πατρέων θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό στις περιοχές: Εβραιομνήματα, Τάσι, Αγία Αικατερίνη, Πλατεία Ελευθερίας και Τριάντειο ενώ η δράση θα κλείσει με χορευτική παράσταση στην Πλατεία Ελευθερίας στη 1 μετά το μεσημέρι .

Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, καλεί όλους τους πολίτες «να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις χαράς, ελπίδας και προοπτικής για μια πόλη καθαρή , ανθρώπινη φιλική προς τους πολίτες και το περιβάλλον».

Ο κ. Γεωργακόπουλος τονίζει: «Στις 15 Μαΐου του 2013 ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή με την διανομή σε 80.000 νοικοκυριά ενημερωτικού υλικού (φυλλάδια –τσάντα ανακύκλωσης –επιστολή Δημάρχου). Τα μέλη του χορευτικού του Δήμου Πατρέων με χαμόγελο, κέφι και χαρά έδωσαν δυναμικό παρόν σ’ όλες τις γειτονιές της Πόλης, ενώ οι πολίτες τους υποδέχτηκαν με αγάπη, ενδιαφέρον και ζεστασιά. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι εντυπωσιακά για να αποδειχθεί για μια ακόμα φορά ότι ο ενημερωμένος πολίτης είναι ενεργός πολίτης και γι’ αυτό οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε ειλικρινά .
Όμως δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε την ενημέρωση στα σχολεία ,στο εμπορικό κέντρο, στις λαϊκές αγορές. Η Πάτρα θέλει και μπορεί να γίνει πρωτοπόρος στο τομέα ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων.
Στο γκρίζο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό τοπίο που ζούμε, δράσεις συμμετοχής και αυτενέργειας, αλληλεγγύης, εθελοντισμού και ανθρωπιάς μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στη διέξοδο από τη σημερινή κρίση, να φέρουν τους πολίτες πιο κοντά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δώσουμε το κοινό αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!