ΡΟΗ
προηγ επομ

Δ.Πατρέων: Με πλαστό πτυχίο στον Κοινωνικό Οργανισμό -Σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση

Προκαταρκτική εξέταση για πλαστό πτυχίο στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων βρίσκεται σε εξέλιξη μετά καταγγελία που έγινε σχετικά με το θέμα στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo24.news, πρόκειται για υπάλληλο που είχε προσληφθεί πριν από δέκα περίπου χρόνια ως φυσικοθεραπευτής με πλαστό πτυχίο στον ΔΟΥΠ, ο οποίος στην εργασιακή διαδρομή του έγινε αορίστου χρόνου.

Το θέμα έφτασε στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, με έγγραφο του Σώματος Διοίκησης Ελεγκτών το οποίο ζητούσε εξηγήσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ δεν εμφάνισε το έγγραφο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού, ή στους διοικητικούς υπαλλήλους γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση των εκπροσώπων των άλλων παρατάξεων στο Δ.Σ., οι οποίες ετοιμάζονται να παρέμβουν στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου κάνοντας λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος από τη δημοτική αρχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα έγινε καταγγελία στη δικαιοσύνη και έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για τη νομική διερεύνησή του στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Τουλγαρίδης έφερε το θέμα στο Δ.Σ. του Οργανισμού ως θέμα προ ημερησίας διατάξεως αναφέροντας ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!