Δ. Πατρέων Καταθέτει ασφαλιστικά κατά της διαθεσιμότητας

Ασφαλιστικά μέτρα «για την προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης προς αποφυγή μέγιστης ζημιάς για την πόλης», κατά των διατάξεων του μεσοπρόθεσμου που αφορούν τη διαθεσιμότητα, καταθέτει ο Δήμος Πατρέων.

Ήδη ο δήμαρχος, Γ. Δημαράς μετά το τριήμερο «λουκέτο» στο δήμο, έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Διοίκησης, «να του χορηγήσει άμεσα, υλοποιώντας το με αριθ. 103/13-11-2012 υπηρεσιακό του σημείωμα προς την παραπάνω Διεύθυνση, την αριθμητική και όχι ονομαστική λίστα εργαζομένων, μονίμων και αορίστου χρόνου, προκειμένου ο δήμος δια της νομικής του υπηρεσίας και σύμφωνα με την με αριθ. 706/16-11-2012 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να ζητήσει να αναγνωριστεί η αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του Νόμου 4093/2012 και των εφαρμοστέων του νόμου πράξεων της Διοίκησης και να προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης προς αποφυγή μέγιστης ζημιάς για την πόλη».

Παράλληλα ο δήμαρχος έδωσε εντολή «να μην χορηγηθεί καμία λίστα εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, σε κρατική υπηρεσία, Υπουργείο ή άλλη Δημόσια Αρχή, που σχετίζεται με τη διαθεσιμότητα και την κατάργηση θέσεων διοικητικών υπαλλήλων, του Ν. 4093/2012, των ερμηνευτικών εγκυκλίων και των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, που σχετίζονται με αυτές».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!