Δ. Πάτρας: Στις ανώνυμες απειλές απάντησαν επώνυμα

Απάντηση στην επίθεση που δέχεται η Δημοτική Αρχή μετά την επιχείρηση εκκένωσης των τριών κατειλημμένων  κτιρίων της Πάτρας, δίνουν με ανακοίνωσή τους 16 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δημαρά.

Αντιεξουσιαστές μετά την ανακατάληψη του Παραρτήματος και του Μαραγκοπουλείου, προχώρησαν  σε απειλές κατά του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά και του αντιδημάρχου Γιώργου Σιγαλού, γράφοντας  συνθήματα εναντίον τους στο Δημαρχιακό Μέγαρο, θεωρώντας πως και οι δύο «συνέβαλαν» στην επιχείρηση της Αστυνομίας.

Η πρώτη απειλή είχε γίνει προ ημερών όταν σε ανακοίνωσή τους οι αντιεξουσιαστές είχαν προειδοποιήσει τον κ. Σιγαλό πως η Πάτρα είναι μικρή και πως σίγουρα θα πέσουν μούρη με μούρη.

Στην ανακοίνωση τους οι 16 δημοτικοί σύμβουλοι  της παράταξης Δημαρά υπογράφοντας με τα ονόματά τους αναφέρουν:

«Όταν τα επώνυμα συνθήματα γράφονται από ανώνυμους και όταν αυτά έχουν απειλητικό ύφος, τότε κάτι δεν πάει καλά με τη δημοκρατία μας. Ποιους νομίζουν ότι εκφοβίζουν;  Τους δημοκρατικά εκλεγμένους αιρετούς; Τους ταλαιπωρημένος από τη λάθος χρήση κατειλημμένων χώρων  δημότες; ΠΟΙΟΥΣ; Επιτέλους τέλος στη τρομοκρατία των ανωνύμων και αν πρέπει να εμπλουτιστεί η λίστα τους, τότε να βάλουν και μερικά ονόματα ακόμα ανθρώπων που δεν τους φοβούνται. Γιατί εκτός από αυτούς που κρύβονται πίσω από κουκούλες,  κράνη και μαντίλια στο πρόσωπο, υπάρχουν ακόμα ευτυχώς, άνθρωποι που συνδιαλλέγονται, συναποφασίζουν, παίρνουν από κοινού την ευθύνη των επιλογών τους και φυσικά δεν φοβούνται να μπουν σε λίστες.

ΒΑΦΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΚΙΚΑΣ ΤΑΚΗΣ, ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΛΕΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΝΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΣΣΑΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΠΑΤΡΩΝΗ ΑΘΗΝΑ, ΡΟΥΒΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΤΡΙΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Η αστυνομία πάντως έχει λάβει τα μέτρα της, δηλώνει πως γνωρίζει όλα τα πρόσωπα που είναι ύποπτα για εμπλοκή σε επεισόδια ή επιθέσεις και πως θα δράσει άμεσα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση