Δ. Παγγαίου: Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού

Ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ.Α.Α.Ε. και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. πραγματοποίησαν την εκπαιδευτική ψυχαγωγική δράση «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Σχολείο Οφρυνίου.

Σκοπός της δράσης ήταν να εξοικειωθούν οι μαθητές με την ιδέα της Ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι, να εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή με στόχο την υιοθέτηση μιας υγιούς περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, τη συνέχιση της προσπάθειας για μια καθαρή και περιβαλλοντικά φιλική πόλη που θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.

Τη δράση παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος Ορφανού κα Όλγα Αμπατζιά, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου κ. Γιώργος Καλλινικίδης και ο Διευθυντής Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου κ. Κωνσταντίνος Τσιρικτσής.

20180530 102249

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΡΦΑΝΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!