Δ. Παγγαίου: Ενδιαφέρον κινέζων επενδυτών για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου

Δύο κινέζοι επενδυτές, οι κ.κ. Jiang Qing Lin, Πρόεδρος της Lei Xin Building Engineering Co Ltd. και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Xiamen Enterprises στο Πεκίνο, και Li Xiao Dong – Ιδρυτής και Πρόεδρος του Επαρχιακού Πολιτιστικού Προωθητικού Συνδέσμου του Guangdong Provincial και Εκτελεστικός Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δρόμου του Μεταξιού Ευρώπης-Κίνας επισκέφθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου σχετικές με την αξιοποίηση του Γεωθερμικού Πεδίου Ακροποτάμου.

Οι επενδυτές επισκέφθηκαν τον τόπο μας μετά από πρόσκληση του κ. Νίκου Κουρτίδη, ιδιοκτήτη της Kourtidis Group και της κας Κωνσταντίνας Δημητρόβα συνιδρύτρια της κτηματομεσιτικής εταιρίας RE/MAX Choice και υπεύθυνη εξωτερικού – επενδύσεων. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Dossitey Tzvetanov – Πρόεδρος της Most Commerce Limited, δημιουργός της Korfel Germany. Εκτελεστικός Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δρόμου Ευρώπης-Κίνας, Valeri Nikolov – Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Road-Silk Road της ΕΕ. Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ένωσης Νερού, πρώην υπουργός Πολιτικής καταστροφών και ατυχημάτων και Valentina Chermetova- ιδρύτρια του τραπεζικού κέντρου εκπαίδευσης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!