Δ. Παγγαίου: Σκότωσαν το δήμαρχο, αλλά πληρώνονται!

Μία από τις πλέον εξόφθαλμες περιπτώσεις ανάμεσα στους 1301 επίορκους του Δημοσίου που δεν έχουν τιμωρηθεί αποτελεί η υπόθεση των δύο δημοτικών υπαλλήλων που καταδικάστηκαν ο ένας σε ισόβια και ο άλλος σε 17 χρόνια κάθειρξη την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημάρχου Παγγαίου Καβάλας, Τριαντάφυλλου Κουκούδη.

Σύμφωνα με το «Έθνος» τρία και πλέον χρόνια μετά τη δολοφονία συνεχίζουν να εισπράττουν στη φυλακή το 50% του μισθού τους!

Είχαν καταθέσει μήνυση για να παίρνουν το μισθό τους!

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την καταδίκη τους το 2010 οι δύο ταμίες του δήμου Παγγαίου Καβάλας, που έχουν ομολογήσει πως είναι οι δράστες της δολοφονίας του δημάρχου το  Δεκέμβριο του 2009, κατέθεσαν μήνυση κατά του νέου δημάρχου, γιατί σταμάτησε τη… μισθοδοσία τους!

Επικαλούμενοι σχετική διάταξη του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, οι δύο δράστες διεκδίκησαν και, τελικώς, πέτυχαν να συνεχιστεί η καταβολή του 50% των μισθών τους για όσο διάστημα βρίσκονται σε αργία.

Σχετικά

Ληστείες & βιασμοί από επίορκους της λίστας Ρακιντζή

Ζητούν… τα ρέστα οι δολοφόνοι του δ. Παγγαίου

Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το φόνο του δ. Παγγαίου

Το έλλειμμα σκότωσε το δήμαρχο Παγγαίου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΦΥΛΑΚΗ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!