Δ. Παλλήνης: Στο «σπίτι» του το Καλλιτεχνικό Λύκειο μετά από 7 χρόνια

Ανεξάρτητο και στο δικό του κτιριακό χώρο, όπως είχε υποδείξει αρχής εξ αρχής ο Δήμος Παλλήνης, θα λειτουργεί με τη νέα σχολική χρονιά 2013-14 το «Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις» στο Γέρακα.

Μετά από συνεχείς και έντονες παρεμβάσεις του Δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανάσιου Ζούτσου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της αποπεράτωσης του κτιρίου (και παραδίδεται εγκαίρως με την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Η μεταφορά του από το 2ο Λύκειο (όπου φιλοξενούνταν για επτά συναπτά έτη, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και σήμερα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μαθητές.

Η λειτουργία του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στο νέο του χώρο, έκανε εφικτή πλέον και τη μεταφορά του 2ου Λυκείου Γέρακα στο φυσικό του χώρο (Κέας και Σερίφου).

Η μεταφορά του 2ου Λυκείου Γέρακα ολοκληρώθηκε, και απομένει η αποπεράτωση εργασιών επισκευής εσωτερικά και εξωτερικά που γίνονται με ιδίους πόρους του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να λειτουργήσει και αυτό το σχολείο με την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι εργασίες μεταφοράς των δύο σχολείων έγιναν σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα σε μια περίοδο που όλα λειτουργούν υποτονικά, με μοναδικό στόχο να μη διαταραχθεί η εκπαιδευτική κοινότητα και να μη χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!