Δ. Παλλήνης: Παρουσιάστηκε η Δημοτική Παράταξη «Εμείς, η πόλη μας»-Όλοι οι υποψήφιοι

Στην κατάμεστη αίθουσα, του Οινοποιείου Πέτρου στην Παλλήνη, έγινε χθες η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Παλλήνης, «Εμείς, η πόλη μας» και παράλληλα αναδείχθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά της αυτοδιοικητικής της φιλοσοφίας.

Παρέστησαν, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, οι βουλευτές, Νάσος Αθανασίου και Γιάννης Δέδες, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, κ. Ν. Αναγνωστόπουλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Ηλιούπολης κ. Χρήστος Κοκοτίνης, Παιανίας κ. Ισίδωρος Μάδης, ο οικονομολόγος κ. Πάνος Τρυγάζης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι,  Στέλιος Κοροβέσης, Γιάννης Μπουλέκος και Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη.

 Χαιρετισμούς απέστειλαν στην εκδήλωση, ο Μανώλης Θραψανιώτης, βουλευτής Λασιθίου και  η Τίνα Καφατσάκη, Δήμαρχος Ζωγράφου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελεάννα Απειρανθίτη.

 Ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Σταθάκης χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν επέλθει στο  χωρικό σχεδιασμό και στις χρήσεις γης, στην ανάρτηση των δασικών χαρτών, στις ενεργειακές κοινότητες αλλά και στα ζητήματα διαχείρισης των απορριμμάτων από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η υποψήφια Δήμαρχος & επικεφαλής του συνδυασμού, Ειρήνη Κουνενάκη, αναφερόμενη στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης, επεσήμανε ότι «με την απλή αναλογική και το νέο σύστημα διοίκησης των συλλογικών οργάνων, σήμερα δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των πολιτών αλλά και για την ευρύτερη λειτουργία των Δήμων σε σχέση με τη λήψη αποφάσεων, τη συγκρότηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος»

«Είμαστε εδώ, τόνισε η Ειρήνη Κουνενάκη, για να δημιουργήσουμε μια «Συμφωνία Τιμής και αξιοπρέπειας» με τους πολίτες, που θα εξασφαλίζει, την διαφάνεια, την συλλογικότητα, την ηθική στην λειτουργία μας.

Αυτή, η συμφωνία, είπε, η Ειρήνη Κουνενάκη, δεν αντέχει κομματικά καπελώματα, μικροσυμφέροντα, ιδιοτέλεια και γνωριμίες κολλητών.

Ελπίζουμε όλοι να βρεθούν στην σωστή πλευρά και να αποκατασταθεί η τόσο πληγωμένη  υπόθεση συμμετοχικότητας και δημοκρατίας.

Για να εμφυσήσουμε την τοπική μας κοινωνίας μας, με την έννοια της ενεργούς συμμετοχής.

Για να αντιστρέψουμε την κοινωνική πυραμίδα, θέτοντας τους πολίτες στην κορυφή.

Για να δρομολογήσουμε όλα εκείνα που θα κάνουν την Παλλήνη μια πόλη με τους δημότες πρωταγωνιστές και όχι θεατές».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων της Δημοτικής Παράταξης,  «Εμείς, η πόλη μας»

 Οι πρώτοι 24 υποψήφιοι

Παλληκάρης Δημήτρης, Κόπτη Μίλια, Αμοργιανού Μαρία, Αλυσσανδράκης Αλέξανδρος, Αντωνίου Βαρβάρα, Βλαχοπουλιώτη Άννυ, Γείτονα Αργυρώ, Γλιάννα Στέλλα, Δημητροπούλου Σπυριδούλα, Ζαβιτσάνου Φούλη, Θεσσαλονικεύς Νίκος,  Καλδής Γιώργος, Καραγιάννη Φωτεινή,  Κάρκας Ευθύμιος, Κοτρώνης Δημήτρης,  Λούφα Νίκη, Μαλισιόβας Θανάσης, Μανωλοπούλου Μαρία, Μαρκαντώνης Κώστας, Μπατιλέσκα Ιουλία, Νιργιανάκης Μανώλης, Ντόβολου Ροζαλία, Πετρόπουλος Γιάννης και Στεφοπούλου Ελένη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!