δ-παλλήνης-επίθεση-με-καυστικό-υγρό-δέ-1078790
ΔΗΜΟΙ | 07.10.2022 | 07:59

Δ. Παλλήνης: Επίθεση με καυστικό υγρό δέχθηκαν υπάλληλοι της πολεοδομίας (φωτο)

«Μόνο αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχτηκαν, με επικίνδυνο υγρό, στο πρόσωπο και στα μάτια, δύο υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από πολίτη, γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.”, γράφει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, για τη χθεσινή επίθεση.

Οι υπάλληλοι διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένως στο Νοσοκομείο, όπου δέχτηκαν ιατρική φροντίδα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.”, κατέληξε.

Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καταγγέλλουν την ελλιπή φύλαξη του χώρου και ζητούν να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την διαφύλαξη της ασφάλειάς τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας περίπου 80 ετών σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε στο κτήριο της πολεοδομίας Παλλήνης και επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους με καυστικό υγρό.

Αρχικά δέχτηκε επίθεση μία υπάλληλος και αμέσως επενέβη ένας συνάδελφός της για να τον κινητοποιήσει, ωστόσο τον άφησε καθώς διαπίστωσε πως ο δράστης δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, ωστόσο ο ηλικιωμένος τότε επιτέθηκε και σε εκείνον αλλά και σε ακόμη έναν υπάλληλο με το όξινο υγρό.

Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης διέφυγε αφήνοντας εκεί το μηχανάκι του όπου βρέθηκαν και άλλα μπουκάλια με το ίδιο υγρό.