Δ.Παιανίας: Συγκινητική η συμμετοχή των κατοίκων στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για πυρόπληκτους

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των κατοίκων του Δήμου Παιανίας στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την στήριξη πυρόπληκτων περιοχών. Σε μόλις τέσσερις μέρες ο χώρος της Κοινωνικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, «πλημμύρισε» από προσφοράς αγάπης: δέκα μεγάλες παλέτες συνολικά με είδη καθαρισμού και ξηράς τροφής για να απαλύνουν τον πόνο εκείνων που δοκιμάστηκαν και προσπαθούν τώρα να ορθοποδήσουν.

«Η στάση των κατοίκων του Δήμου Παιανίας αποδεικνύει στην πράξη πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χαθεί, επιτρέποντας να αισιοδοξούμε για το μέλλον» σημειώνει ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης συμπληρώνοντας πως «παραμένουμε στο πλευρό εκείνων που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται» .

Με απόφαση του δημάρχου τα συγκεντρωμένα απεστάλησαν στους Δήμους Αχαρνών και Ιστιαίας – Αιδηψού.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ισίδωρου Μάδη και των:
– Σκλαβενίτης,
– Κρητικός,
– Βασιλόπουλος,
– Ατλάντα ΑΕ και
– Μεσόγεια Αρτοποιία.

Η μεταφορά στον Δήμο Αχαρνών έγινε από τον Σταύρο Λαγούδη (Μεταφορική Λαγούδη) ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά ενώ στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού από την ACS.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]