Δ. Νίκαιας - Ρέντη: Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο) - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
3
Αύγουστος
Back

Δ. Νίκαιας – Ρέντη: Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)

Τον περασμένο Νοέμβρη, όταν ξεκινούσε το μεγάλο έργο της διάνοιξης της 28ης Οκτωβρίου που συνδέει την λεωφόρο Θηβών με τη λεωφόρο Μακρυγιάννη, ο Δήμαρχος το είχε χαρακτηρίσει ως το δυσκολότερο έργο της θητείας του. Μαζί με αυτό, διανοίγονται και όλοι οι κάθετοι δρόμοι που για πρώτη φορά από το 1985 που προβλέφθηκαν στο σχέδιο, ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη.

Με την παράδοση στην κυκλοφορία των πρώτων τμημάτων των δρόμων, η εικόνα της περιοχής έχει ήδη αλλάξει.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:

«Η σημασία αυτών των παρεμβάσεων, μαζί με την οδοποιία των κάθετων οδών που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα έργα δημιουργίας δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού, έχουν τεράστια σημασία για όλη την περιοχή του Ελαιώνα, που πλέον μετατρέπεται σε σύγχρονη πόλη».

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, τα έργα προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ήδη το πρώτο τμήμα της 28ης Οκτωβρίου παραδόθηκε στην κυκλοφορία και σε λίγους μόνο μήνες θα μπορούμε να απολαμβάνουμε ολοκληρωμένο το μεγάλο αυτό έργο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!