Δ. Νέας Σμύρνης: ΟΧΙ στις απολύσεις εργαζομένων στους δήμους

«Κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί με τη διαδικασία της διαθεσιμότητας».

Αυτό καθιστά σαφές σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Σμύρνης με αφορμή την εφαρμογή των επιβαλλόμενων μέτρων του Μεσοπρόθεσμου.

Εκφράζει, δε την αμέριστη συμπαράστασή του στον πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. Νίκο Σαράντη και στην ΠΟΕ – ΟΤΑ προκειμένου να αποτραπούν οι απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων.

«Η Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο επίκεντρο μιας γενικότερης επίθεσης και προσπάθειας απαξίωσης. Με τα νέα μέτρα και τον Προϋπολογισμό του 2013 δυσχεραίνεται κι άλλο η δουλειά και η αξιοπρεπής λειτουργία των αιρετών, αμφισβητείται η αυτοτέλεια των Δήμων και ανοίγει η πόρτα της επιβολής καθεστώτος εποπτείας, μειώνεται δραματικά η χρηματοδότηση των Ο.Τ.Α. και σε πολλές περιπτώσεις καθίσταται δυσχερής η καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους και η υλοποίηση των κοινωνικών προγραμμάτων των Δήμων», σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

«Όχι» κι από το Δήμο Πρέβεζας στις απολύσεις υπαλλήλων

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!