Δ. Νεάπολης – Συκεών: Έως 12 Νοεμβρίου οι παραγγελίες για φθηνά προϊόντα

Μεγάλη ανταπόκριση από τους καταναλωτές έχει το κάλεσμα του Δήμου Νεάπολης-Συκεών για παραγγελίες βασικών ειδών διατροφής, άριστης ποιότητας και σε χαμηλές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς. Στόχος είναι να διευκολυνθούν οι πολίτες στην προσπάθειά τους να προμηθευτούν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα για το καθημερινό τους τραπέζι, να ενισχυθεί το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες» και να μπει φραγμός στην αισχροκέρδεια.

Η νέα πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και του Γραφείου Καταναλωτή βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 2 Νοεμβρίου και οι παραγγελίες θα γίνονται έως και την προσεχή Δευτέρα 12 του μηνός.

Τα προϊόντα που διατίθενται έχουν ελεγχθεί από ειδικούς τεχνολόγους και υπηρεσίες και πιστοποιηθεί για την άριστη ποιότητά τους, πληρώντας τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Οι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στις υπηρεσίες των Συμβουλευτικών Σταθμών του δήμου ή να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο παραγγελίας και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις:

●xorisme[email protected] ή
[email protected]

►Κάθε έντυπο παραγγελίας δεν μπορεί να ξεπερνά τις ποσότητες:
● Πατάτες: 60 κιλά ● Αλεύρι: 50 κιλά ● Ρύζι: 10 κιλά ανά ποικιλία ● Λάδι: 20 λίτρα ● Όσπρια: 10 κιλά ανά είδος ● Κρεμμύδια: 20 κιλά

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με τα στελέχη των Συμβουλευτικών Σταθμών του δήμου. Συγκεκριμένα:

  • Δ.Ε. Συκεών: 2313. 313117
  • Δ.Ε. Νεάπολης: 2310. 634366
  • Δ.Ε. Πεύκων: 2313. 502226

• Δ.Ε. Αγ. Παύλου: 2313. 300206

Επίσης, σχετικές πληροφορίες, καθώς και το έντυπο παραγγελιών υπάρχουν αναρτημένες και στην ιστοσελίδα του δήμου: www.sykies.gr.

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!