Δ. Νεάπολης – Συκεών: Εντατικοί έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία

Ζώνες, κράνη, ρολόγια, μπαταρίες, γυαλιά, κόλλες, παιδικά παιχνίδια, τσάντες, φακοί και άλλα 48 μικροαντικείμενα αγνώστου προελεύσεως κατασχέθηκαν, στη διάρκεια τακτικού ελέγχου που διενήργησε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας Νεάπολης – Συκεών στη λαϊκή αγορά της οδού Ρήγα Φεραίου στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.

Οι δημοτικοί αστυνόμοι εντόπισαν και απομάκρυναν από το χώρο της λαϊκής αγοράς τους τρεις παράνομους, πλανόδιους αλλοδαπούς μικροπωλητές (έναν Πακιστανό και δύο Κινέζους), ενώ, παρουσία του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Τάσου Τσακιρίδη, τα κατασχεθέντα προϊόντα καταμετρήθηκαν και σύμφωνα με το νόμο καταστράφηκαν επί τόπου, αφού δεν υπήρχαν τα απαραίτητα και νόμιμα παραστατικά έγγραφα.

«Η Δημοτική Αστυνομία εντείνει συνεχώς τις προσπάθειές της βάζοντας “φρένο” στο παραεμπόριο που στήνεται σε βάρος των πολιτών και των νόμιμων εμπόρων, ιδιαίτερα μάλιστα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό των συμπολιτών μας καταναλωτών, τόσο για την προστασία της τσέπης, όσο –και κυρίως- της υγείας και ασφάλειάς τους, αφού είναι γνωστό ότι τα απομιμητικά προϊόντα συχνά κρύβουν σοβαρούς κινδύνους για όσους εν αγνοία τους τα αγοράζουν», επισημαίνουν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Τάσος Τσακιρίδης, προσθέτοντας ότι η διατήρηση της τάξης και της νομιμότητας παραμένουν κρίσιμοι στόχοι της δημοτικής αρχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ, ΔΑΝΗΙΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!