Δ. Ναυπλιέων: Πραγματική αστυνόμευση τώρα και όχι... ασύντακτη Πολιτεία - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Δ. Ναυπλιέων: Πραγματική αστυνόμευση τώρα και όχι… ασύντακτη Πολιτεία

Την παρέμβαση της Πολιτείας ζητεί ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος λόγω της ελλιπούς, όπως την χαρακτήρισε, αστυνόμευσης του δήμου, και με αφορμή τις συνεχείς παραβατικές πράξεις που αναφέρονται στο αστυνομικό δελτίο της περιοχής, κυρίως της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας. Για το θέμα αυτό, συνοδευόμενος από το θεματικό αντιπεριφερειάρχη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους, επισκέφτηκε το πρωί τον αστυνομικό διευθυντή Αργολίδας, ενώ ταυτόχρονα έστειλε καταγγελία προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και τον αστυνομικό διευθυντή.

Χαρακτηριστικά ο Δ. Κωστούρος αναφέρει στην καταγγελία του: «Σας ενημερώνουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση πλήρους ΑΝΑΡΧΙΑΣ από την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης και ελέγχου των αρμόδιων οργάνων και Υπηρεσιών στην Δημοτική Ενότητα Μιδέας , με αποτέλεσμα τον τρόμο και τον πανικό των κατοίκων της περιοχής και συνακόλουθα τον διασυρμό του Δήμου Ναυπλιέων. Συγκεκριμένα, στις πλατείες και τους δρόμους τόσο της τοπικής κοινότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων όσο και των γύρω περιοχών εμφανίζονται καθημερινά απαράδεκτα και ακραία παραβατικά φαινόμενα.Για όλα τα προαναφερθέντα παρακαλούμε, όπως επιληφθείτε της εφαρμογής των νόμων, για να επανέλθει η πραγματική αστυνόμευση, να αποκατασταθεί η εικόνα της περιοχής και να αντιληφθούν οι κάθε είδους παρανομούντες ότι υπάρχει κράτος και όχι ασύντακτη Πολιτεία».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!