Δ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας: Συνεργασία με το σωματείο επαγγελματιών πωλητών Β’ λαϊκής αγοράς Αθηνών

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 28/01/20 στο γραφείο του, τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ και του σωματείου επαγγελματιών πωλητών Β΄ λαϊκής αγοράς Αθηνών Δημήτρη Μουλιάτο και τον Αντιπρόεδρο του σωματείου Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Στην συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος σχεδιασμοί του Δημάρχου για ευρύτερη συνεργασία των δύο πλευρών που θα αφορά τόσο στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των λαϊκών αγορών στην πόλη μας, όσο και στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής με την περαιτέρω ενίσχυση κοινωνικών δομών του Δήμου, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο.

Τέλος ο Γιάννης Βούρος ευχαρίστησε το σωματείο επαγγελματιών πωλητών β’ λαϊκής αγοράς Αθηνών και το σύλλογο παραγωγών β’ λαϊκής αγοράς Αθηνών για την ενίσχυση του δεκατιανού με τη διανομή δωρεάν φρούτων στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας που πλέον θα γίνεται συστηματικά και κάθε εβδομάδα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!