Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Διανομή κρητικού μελιού

Συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης των κατοίκων της πόλης αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης που όλοι βιώνουμε και ύστερα από αιτήματα πολλών δημοτών οι οποίοι επιθυμούν τη διανομή μελιού άριστης ποιότητας λόγω και των εορτών που έρχονται, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά νέα διανομή θυμαρίσιου μελιού από την Κρήτη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για αγνό Κρητικό θυμαρίσιο μέλι,παραγωγής 2013, σε συσκευασία των 2 κιλών, προς 15 € η κάθε συσκευασία (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Οι αιτήσεις για την παραγγελία του μελιού ξεκινούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη  19 Νοεμβρίου και με έντυπη αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013. Η δυνατότητα διανομής δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 2.300 τόνους γι αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η υποβολή εντύπων παραγγελίας γίνεται είτε ηλεκτρονικά (αιτήσεις στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr) στο [email protected] καθ΄όλο το 24ωρο, είτε στο Δημαρχείο (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου, Μοσχάτο) ή στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου), από τις 08.00 έως τις 14.00.

Το μέλι θα διανεμηθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013, μεταξύ των ωρών 09.30 – 12.00 στον Ταύρο (Παλιά Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου) και 12.30 – 14.30 στο Μοσχάτο (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, επί της οδού Κοραή 36, έναντι του Δημαρχείου).

ΑΙΤΗΣΗ

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΛΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!