Δ. Μοσχάτου: Ξεκινούν σήμερα οι προβολές στο «Σινέ Κήπος»

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου για άλλο ένα καλοκαίρι προσκαλεί τους δημότες του στους δύο θερινούς μας κινηματογράφους, «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο (Πλατεία Μεταμορφώσεως) και «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων).

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων μας απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό και περιλαμβάνει οσκαρικούς τίτλους, απολαυστικά blockbuster, ταινίες κινουμένων σχεδίων, ταινίες Α΄ προβολής και επιλεγμένες παραγωγές. Η γενική είσοδος είναι 6€, για παιδιά 4€ και κάθε Τετάρτη γενική είσοδος 4€. Με την επίδειξη της Πολιτιστικής Κάρτας, που εκδίδεται από τον Δήμο μας με βάση κοινωνικά κριτήρια, η είσοδος για ανέργους- ΚΑΠΗ- ΑΜΕΑ είναι 3€ σε καθημερινή βάση.

Οι προβολές ξεκινούν για 30η συνεχή χρονιά στο «Σινέ Κήπο» στο Μοσχάτο, την Πέμπτη 24/5/18, με την ανάλαφρη περιπέτεια “DEADPOOL 2” στις 20.50 και με τη βραβευμένη ταινία “Οι 3 Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» στις 23.00. Οι θεατές θα απολαύσουν όμορφο κινηματογραφικό θέαμα με τη χρήση ψηφιακής μηχανής προβολών που αποτελεί τη νέα τεχνολογική καινοτομία στον οπτικοακουστικό χώρο για πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Οι θεατές μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων, Σινέ Κήπος: 210 4810790 και Νέα Μασκώτ: 210 3459531, είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης: www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε τα εξής: «Η έναρξη του φετινού προγράμματος για τους Δημοτικούς μας θερινούς κινηματογράφους γίνεται από τον ιδιόκτητο κινηματογράφο μας Σινέ Κήπο στο Μοσχάτο. Μετά το πέρας του Μαθητικού Φεστιβάλ και του Διαδημοτικού Φεστιβάλ θεάτρου, θα ξεκινήσει το κινηματογραφικό πρόγραμμα και στη Μασκώτ στον Ταύρο. Για άλλη μία χρονιά έχουμε επιλέξει πλούσιο πρόγραμμα κινηματογραφικών ταινιών, έχοντας διατηρήσει παράλληλα το εισιτήριο σε χαμηλά επίπεδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας που έχει την ευθύνη της επιτυχημένης πολύχρονης πολιτιστικής λειτουργίας των θερινών μας κινηματογράφων. Είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσουν και το φετινό καλοκαίρι ένα ευχάριστο περιβάλλον ψυχαγωγίας για τους πολίτες μας.

ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

DEADPOOL 2

Πέμπτη 24 – Κυριακή 27/5 και Τρίτη 29 – Τετάρτη 30/5 στις 20:50 μμ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!