Δ. Μεσσήνης: Εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Διευκόλυνση της συλλογή των δικαιολογητικών για την πληρωμή της εισοδηματικής ενίσχυσης οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών μέσω των ΚΕΠ δικαιοδοσίας του, παρέχει ο δήμος Μεσσήνης.

Σχετική εντολή έδωσε ο δήμαρχος με έγγραφο που απηύθυνε προς τα ΚΕΠ του Δήμου Μεσσήνης, κατόπιν και του αιτήματος που υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Αγγελάκας Μανώλης.

Την εισοδηματική ενίσχυση δικαιούνται (συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών) οικογένειες, τα μέλη των οποίων κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές σύμφωνα με την οδηγία 85/148/ΕΟΚ .

Από τις διατάξεις με αριθ. 2/37653/0020/08-07-002 (ΦΕΚ Β/903) και την τροποποιητική με αριθ. 2/69477/0020/21-09-2009 (ΦΕΚ β/2108) Κοινή Υπουργική Απόφαση καθορίζεται το ύψος της ενίσχυσης.

Συγκεκριμένα :
Α. εξακόσια (600) ευρώ ετησίως για οικογενειακό εισόδημα τριών χιλιάδων ευρώ και
Β. τριακόσια (300) ευρώ ετησίως για οικογενειακό εισόδημα άνω των τριών χιλιάδων ευρώ και έως του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ .

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]