ΡΟΗ
προηγ επομ

Μεσολόγγι: Συνάντηση Κατσούλη με Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών

Συνάντηση εργασίας με τον εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων κ. Α. Καραντινό, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο απαιτούμενος συντονισμός, εν όψει της έλευσης της μικτής Ρωσικής και  Ουκρανικής  αντιπροσωπείας στην περιοχή, μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βιολογικών Προϊόντων.

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, αφού συνεχάρη τον κ. Α. Καραντινό γι’ αυτή του την πρωτοβουλία,  ακολούθως κατέληξαν στο παρακάτω πρόγραμμα.

Τρίτη 2 Μαρτίου, στις 12:30 το πρωί: Επίσημη υποδοχή της αντιπροσωπείας, στην Πινακοθήκη του δήμου, στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε μονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων του πρωτογενούς τομέα της περιοχής.

Σάββατο 6 Μαρτίου: Ξενάγηση σε χώρους ιστορικής σημασίας και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Κυριακή 7 Μαρτίου: Γεύμα αποχαιρετισμού στο χώρο των εγκαταστάσεων του ιβαριού της Κλείσοβας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!