Δ. Μαρκοπούλου: Έναρξη εγγραφών για το «Πρόγραμμα Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ανακοινώνουν την έβδομη (7η) χρονιά λειτουργίας του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» !

Όσοι επιθυμούν, να εγγραφούν σε ένα από τα περισσότερα από τριάντα (30) διαφορετικά Τμήματα, να σπεύσουν να το κάνουν, πριν οι θέσεις εξαντληθούν!

Οι εγγραφές ξεκινάνε την Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Για τα Τμήματα του Μαρκοπούλου, οι νέες εγγραφές, θα πραγματοποιούνται από τις 8:00 π.μ. ως τις 9:00 μ.μ. στο Κλειστό Στάδιο Μαρκοπούλου (31ο χλμ. λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου, τηλ: 22990-22815) και αντίστοιχα, για τα Τμήματα του Πόρτο Ράφτη, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις ίδιες ώρες, στον Δημοτικό Πολυχώρο Πόρτο Ράφτη (δίπλα στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, τηλ. 22990-78015).

Εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις, οι εγγραφές θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, στη Γραμματεία του Προγράμματος, στο Κλειστό Στάδιο Μαρκοπούλου.

Το συμβολικό χρηματικό αντίτιμο, παραμένει και φέτος στα πέντε (5) ευρώ μηνιαίως, ανά Τμήμα!

Στα φετινά Τμήματα Αθλητισμού και Πολιτισμού, περιλαμβάνονται όλα τα αγαπημένα και δημοφιλή Τμήματα της περσινής χρονιάς, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και προστίθεται για πρώτη φορά, Τμήμα Φωτογραφίας παιδιών και ενηλίκων!

Συγκεκριμένα, τα Προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν, είναι τα παρακάτω:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

(Απευθύνονται σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών)

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΧΟΡΩΔΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
ΣΚΑΚΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
PILATES
ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
SUPER PRO ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ
POWER BODY
ΓΛΟΥΤΟΙ-ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
ΣΚΑΚΙ
ΚΟΠΤΙΚΗ ΡΑΠΤΙΚΗ
ΧΟΡΩΔΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!