Δ. Μάνδρας-Ειδυλλίας: Τροποποίηση διαδρομής σε λεωφορειακή γραμμή

Ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ενημερώνει ότι από την Γενική Δ/νση  Συγκοινωνιακού Έργου του ΟΑΣΑ αποφασίστηκε η μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 λόγω εργασιών.

Αναλυτικότερα αποφασίστηκαν τα εξής:

1.Μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚ. ΤΙΤΑΝ)), από τις 15.02.2019 έως τις 15.05.2019, λόγω εργασιών επί της Π.Ε..Ο. Ελευσίνας- Θηβών από τη συμβολή της με την οδό Απόλλωνος έως τη συμβολή της με την οδό Στρ. Δεληγιάννη στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας στο πλαίσιο υλοποίησης  του έργου :’’ΕΚΤΡΟΠΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΣΟΥΡΕΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ’’, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 από αφετηρία προς τέρμα (προς Μάνδρα (ΟΙΚ ΤΙΤΑΝ))

Από Στρ. Ν. Ρόκκα, δεξιά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας –Θηβών, αριστερά Στρ. Δεληγιάννη (Δημοσθένους), δεξιά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας –Θηβών και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 από τέρμα προς αφετηρία (προς Ελευσίνα)

Από Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, αριστερά Στρ. Δεληγιάννη (Π. Μελά),δεξιά Μακρυγιάννη, δεξιά Π.Ε.Ο.  Ελευσίνας-Θηβών, αριστερά Στρ. Νικ. Ρόκκα και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

2.Την ίδρυση των παρακάτω προσωρινών στάσεων:

Επί της οδού Στρ. Δεληγιάννη (Δημοσθένους), λίγο μετά τη διασταύρωση της με την οδό  Μακρυγιάννη, στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 861(προς Μάνδρα (ΟΙΚ ΤΙΤΑΝ))

και  στην αρχή της οδού Στρ. Δεληγιάννη (Π.Μελά), στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 861(προς Ελευσίνα)

 Share
 Tweet
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΓΡΑΜΜΗ 861


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!