Δ. Μάνδρας-Ειδυλλίας: Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας σε όλες τις Ενότητες

Ξεκινά μια νέα καινοτομία από το Κέντρο Κοινότητας για την καλύτερη και χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από τον Μάρτιο θα λειτουργεί Κινητή Μονάδα του Κέντρου όπου σύμφωνα με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα βρίσκετε σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Ειδικότερα κάθε Τρίτη του μήνα θα είναι στις Ερυθρές, κάθε Πέμπτη στα Βίλια ενώ στην Οινόης θα λειτουργήσει Τετάρτη 6 Μαρτίου και Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία της κοινωνικής δομής ενισχύεται και διευρύνεται η προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς του Δήμου στην καθημερινή μάχη που δίνει για να στηριχθούν στην πράξη συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας θα είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένο προσωπικό που θα βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών και θα απαντά στις απορίες και τα ερωτήματα σχετικά με τις κοινωνικές παροχές.

Επισυνάπτεται έγγραφο με αναλυτική περιγραφή του προγράμματος και των ωρών λειτουργίας για την κάθε Ενότητα καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!