Δ. Λυκόβρυσης - Πεύκης: Ορίστηκαν νέοι αντιδήμαρχοι - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
23
Νοέμβριος
Back

Δ. Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ορίστηκαν νέοι αντιδήμαρχοι

Νέους αντιδημάρχους, όρισε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Μαυρίδης Αναστάσιος, οι οποίοι θα έχουν θητεία από 01/09/2016 έως 28/02/2017.

Συγκεκριμένα με την απόφαση αρ. 1320/2016 αντικατέστησε τους Αντιδημάρχους Μαυρίδη Αναστάσιο, Ασπραδάκη Άννα και Βαλσαμά Ευαγγελία ενώ παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι Παπανικολάου Ευάγγελος και Σκαμάκης Χρήστος.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι, είναι οι ακόλουθοι:

Φραϊδάκης Εμμανουήλ, ο οποίος ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών, Γκαραβέλλας Νικόλαος, ως Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Τσεκούρα Ευθυμία ως κατά τόπον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης.

Ο κ. Μαυρίδης σε δηλώσεις του σχετικά «ευχαρίστησε θερμά τους απελθόντες αντιδημάρχους, που όπως δούλεψαν σκληρά για το δήμο μας και πρόσφεραν ουσιαστικό έργο στον τομέα αρμοδιοτήτων τους», ενώ για τους νέους αντιδημάρχους τους ευχήθηκε «καλή θητεία και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με ζήλο και αγάπη για τον δήμο μας το επιτυχημένο έργο της δημοτικής αρχής».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!