Δ. Λυκόβρυσης: Ιδιόκτητο ΚΑΠΗ μέσω EΣΠΑ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
20
Ιανουάριος
Back

Δ. Λυκόβρυσης: Ιδιόκτητο ΚΑΠΗ μέσω EΣΠΑ

Ένα χρόνιο αίτημα των συνταξιούχων της περιοχής για την απόκτηση ενός ιδιόκτητου χώρου για ΚΑΠΗ φθάνει στο τέλος του. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής Αρχής θα κατασκευασθεί ένα σύγχρονο 3όροφο κτήριο, περίπου 250 τ.μ., στο Ο.Τ. 11 στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Φυρογένη, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο δήμος, «το σχετικό κονδύλι έχει εξασφαλισθεί από πόρους του ΕΣΠΑ, χωρίς να απαιτηθεί να καταβάλει ο δήμος ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του. Στις 9.1. 2012 εγκρίθηκε το σχετικό έργο από την Περιφέρεια.

»Η μελέτη από την τεχνική υπηρεσία του πρ. Δήμου Λυκόβρυσης κρίθηκε υπερώριμη και έχει εκδοθεί η απαραίτητη άδεια από την Πολεοδομία. Είναι πλέον θέμα χρόνου η δημοπράτηση του σχετικού έργου για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

»Με αυτό τον τρόπο δίνεται οριστική λύση στο θέμα, βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και θα καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των απόμαχων της περιοχής. Επιπλέον παίρνουν βαθιά ανάσα τα οικονομικά του Δήμου με το σταμάτημα της καταβολής ενοικίων».

Στον ίδιο δρόμο βρίσκονται οι προεργασίες από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και για την κατασκευή ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!