Δ. Λεβαδέων: Παράταση για το Δελτίο Μετακίνησης ΑΜΕΑ

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει τα Άτομα με Αναπηρίες που έχουν παθολογοανατομικό ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67% ότι η προθεσμία κατά την οποία μπορούν να ζητήσουν τη χορήγηση ή την ανανέωση Δελτίου Μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2019, υποβάλλοντας σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στις αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), παρατάθηκε έως και την 31η Δεκεμβρίου 2019.

Στους κατόχους Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ παρέχεται το δικαίωμα της μετακίνησης με μειωμένο εισιτήριο κατά 50%, σε όλες τις διαδρομές εσωτερικού των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ εφόσον διαμένουν μόνιμα σε μία από τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις δικαιούχων που πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο τους παρέχεται και το δικαίωμα της δωρεάν μετακίνησης με τα αστικά μέσα συγκοινωνίας της Περιφερειακής Ενότητας της κύριας κατοικίας τους.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας αναφορικά με τις ειδικότερες προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν από τους ενδιαφερόμενους πολίτες παραθέτουμε τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΑΔΑ: Ψ866465Θ1Ω-ΨΕΩ).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!