Δ. Λεβαδέων: Κατάθεση επιστολής διαμαρτυρίας από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ

Αντιπροσωπεία μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς επισκέφθηκαν το δήμο Λεβαδέων και κατέθεσαν επιστολή διαμαρτυρίας στην οποία εκφράζουν τη θλίψη και την αγανάκτησή τους σχετικά με την αδιαφορία που επιδεικνύει η Πολιτεία απέναντι στους μαθητές της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Αδιαφορία που έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στη χώρα και με άμεσο κίνδυνο οι μαθητές όχι μόνο να κινδυνεύουν να χάσουν το δικαίωμα λήψης πτυχίου ειδικότητας (ειδικότητες βοηθών νοσηλευτών και βρεφονηπιοκόμων), αλλά και να μην τους παρέχεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν ισότιμα με τους άλλους μαθητές στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η δημοτική Αρχή δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι μαθητές του επαγγελματικού Λυκείου να κερδίσουν το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από το δικαίωμα στη μάθηση και την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για την άμεση εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου Λιβαδειάς.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, 1Ο ΕΠΑΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!