Δ. Λέσβου: Προσλήψεις 100 ατόμων λόγω σεισμού

Την πρόσληψη 100 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων αποφάσισε χθες το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει από το καταστροφικό σεισμό της 12ης του Ιούνη.

Σε δηλώσεις τους στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Καρασάββας τόνισε ότι: «το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί όταν μας δοθούν οι απαραίτητες πιστώσεις από το υπουργείο Εσωτερικών. Βρισκόμαστε σε καθημερινή συνεργασία και πιστεύουμε ότι θα προχωρήσουμε άμεσα όλη την διαδικασία των προσλήψεων».

Παράλληλα, αποφασίστηκε ιατρική μονάδα με γιατρό να βρίσκεται καθημερινά στη Βρίσα, ενώ ο δήμος Λέσβου εξετάζει θετικά το αίτημα των κατοίκων του χωριού για λειτουργία του δημοτικού σχολείου από τη νέα σχολική χρονιά σε αίθουσες προκάτ εντός των ορίων του οικισμού, καθώς το κτίριο του σχολείου έχει σχεδόν καταστραφεί.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, 100 ΑΤΟΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!