Δ. Λάρισας: Ζητά απόσυρση και διάλογο για τον «Κλεισθένη»

Υπέρ της απόφασης της ΠΕΔ Θεσσαλίας που ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για την απλή αναλογική και μια παράταση δύο μηνών, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του διαλόγου, τάχθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης μετά την τοποθέτηση της κ. Ρ Καραλαριώτου για το θέμα, αλλά και του συνδυασμού του πρώην δημάρχου Κ. Τζανακούλη, μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των συνδυασμών αποχώρησαν…σιωπηλά από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οσον αφορά τον «Κλεισθένη» ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης άσκησε στην τοποθέτηση του κριτική στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για το ύφος της επιστολής που συνοδεύει την πρόταση και λήψη απόφασης από τα δημοτικά συμβούλιο για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών. Ο κ. Καλογιάννης, σημείωσε ότι «δεν περίμενα το έγγραφο Πατούλη να είναι τέτοιου επιπέδου. Δημιουργεί πρόβλημα και αχρείαστη πόλωση και προσβάλει το θεσμό της Τ.Α.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!