Δ. Λαμιέων: Προσφεύγει στα δικαστήρια για το Τουριστικό Περίπτερο του Αγ. Λουκά

Δια της νομικής οδού θα αναζητήσει την λύση αναφορικά με τα μισθώματα που δεν πληρώθηκαν από ιδιώτες στον δήμο, για την χρήση του Τουριστικού Περιπτέρου του Αγίου Λουκά ο Δήμος Λαμιέων. Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε το πρωί της Τρίτης να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα σε βάρος της μισθώτριας εταιρείας.

Με απόφαση του δημάρχου Θύμιου Καραϊσκου , συστάθηκε τριμελής επιτροπή για αποτίμηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα το ακίνητο, ενώ με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το πρωί, εγινε ομόφωνα δεκτή η εισήγηση του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραϊσκου και ανατέθηκε στον
δικηγόρο Μάριο Παπαθανασίου.
 Οι εικόνες που αντικρίζει κανείς την δεδομένη χρονική στιγμή στον Άγιο Λουκά είναι εικόνες θλίψης όπως τις σχολίασε σε ανάρτηση του στο Facebook το περασμένο Σάββατο ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός ο οποίος αποκάλυψε και δημοσίως τι συμβαίνει με το δημοτικό κτίριο του Αγίου Λουκά.
πηγή: lamianow.gr
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!