Δ. Κοζάνης: Δημιουργία χώρου στάθμευσης στο στρατόπεδο

Η δημιουργία χώρου στάθμευσης του αστυνομικού μεγάρου Κοζάνης, σε τμήμα του στρατοπέδου Μακεδονομάχων, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, με τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Γιώργο Καραΐτση, παρουσία του γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ηλία Στεφανή.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης θα λάβουν μέριμνα για την εκπλήρωση των προϋποθέσεων και την εξεύρεση των αντίστοιχων πόρων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να σταθμεύουν με ασφάλεια απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Για την ολοκλήρωση του έργου θα πρέπει να κατασκευαστεί νέα περίφραξη και να γίνει αποκατάσταση του περιμετρικού φωτισμού, σύμφωνα με τις υποδείξεις της στρατιωτικής υπηρεσίας, προκειμένου να διαχωριστεί το εν λόγω τμήμα από το υπόλοιπο στρατιωτικό ακίνητο, όπως και η προσβασιμότητα στον χώρο, με τον σχεδιασμό μιας σειράς μέτρων, που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια κίνησης πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Η συνεργασία των δύο φορέων ολοκληρώθηκε με τον ορισμό των αρμόδιων στελεχών, που θα επιμεληθούν και θα τεκμηριώσουν την θέση του Δήμου Κοζάνης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΜΑΛΟΥΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση