δ-κορυδαλλού-πρώην-δήμαρχος-στηρίζει-610671
ΔΗΜΟΙ | 30.05.2019 | 12:36

Δ.Κορυδαλλού: Πρώην δήμαρχος στηρίζει τον Κασιμάτη ενόψει δεύτερου γύρου

Ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου με δήλωση του τάσσεται υπέρ της εκλογής του Σταύρου Κασιμάτη. Αναλυτικά, η δήλωση:

“Οι αυτοδιοικητικές εκλογές από μόνες τους κουβαλούν έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Η αυτοδιοίκηση ως πυλώνας της δημοκρατίας, αποτελεί εγγύηση και προοπτική για το αύριο της χώρας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολουθώ τις εξελίξεις στον Κορυδαλλό, την πόλη που υπηρέτησα με την αγάπη των συνδημοτών μου, επί 12 χρόνια ως Δήμαρχος και 4 χρόνια ως Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Συγχαίρω όλες τις παρατάξεις που μετείχαν με αυξημένο πολιτικό πολιτισμό στην όλη διαδικασία και έθεσαν τον εαυτό τους, στην κρίση των πολιτών, σ αυτό το «πανηγύρι» της Δημοκρατίας.

Μπροστά στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, πιστεύω ότι η σύγκλιση των πράγματι προοδευτικών δυνάμεων πρέπει να ξεκινήσει από τις τοπικές κοινωνίες για το αύριο της Ελλάδας. Για αυτό προκρίνω και στηρίζω την επανεκλογή του Σταύρου Κασιμάτη, ως Δημάρχου με τον οποίο συνεργάστηκα επί σειρά ετών με συγκεκριμένα απτά αποτελέσματα.

Είμαι σίγουρος, ότι την επόμενη ημέρα θα επικρατήσει πνεύμα προγραμματικής συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις, όμορες και μη για την προοπτική του Δήμου και των πολιτών του Κορυδαλλού μας!”.