Δ. Κορυδαλλού: Διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
22
Νοέμβριος
Back

Δ. Κορυδαλλού: Διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση για όσα πρέπει να γνωρίζει ένα διαβητικό άτομο ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ασθένειά του αλλά και τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, και ώρα 17:30, στο Δημαρχείο Κορυδαλλού (ισόγειο, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, Γρ. Λαμπράκη 240).

Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν θέματα διατροφής, η σχέση του αθλητισμού με τον διαβήτη, καθώς και ο  ρόλος της οικογένειας στην υποστήριξη του διαβητικού ατόμου.

Εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Διευθυντή Γ’ Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνο του Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας- Πειραιά Δρα Σταύρο Μπούσμπουλα, τον Επιμελητή Α΄ του Γ’ Παθολογικού Τμήματος και του Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας- Πειραιά Δρα Αναστάσιο Κουτσοβασίλη, την Επισκέπτρια Υγείας του Διαβητολογικού Κέντρου Αναστασία Κατωπόδη και την Ψυχολόγο του Ψυχιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Δρα Φλωρεντία Μπακομήτρου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το τμήμα Προληπτικής Ιατρικής και Υγείας, τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου και το Διαβητολογικό Κέντρο του Γ. Ν. Νίκαιας- Πειραιά.

Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, ενώ συμμετέχει ο Σύλλογος Ατόμων με Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!