Δ. Κορυδαλλού: Ολοκληρώθηκε η πρώτη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Εκατόν είκοσι κούτες τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής παρέδωσε σήμερα ο Δήμος Κορυδαλλού στο Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής.

Μετά την διανομή βοήθειας στον άτυπο καταυλισμό στο λιμάνι του Πειραιά και στο κέντρο φιλοξενίας Σχιστού, ο εκπρόσωπος του Δήμου, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Μακρυνός, παρέδωσε τη βοήθεια, που  συγκεντρώθηκε από εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες στο Δημαρχείο και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες, από το 2ο Δημοτικό, το 18ο Δημοτικό και το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τους συμπολίτες, οι οποίοι από το υστέρημα τους, εξέφρασαν έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. «Ο Κορυδαλλός θα συνεχίσει να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες στήριξης των συνανθρώπων μας, που ξεριζωμένοι από τη βία και τον πόλεμο, αναζητούν μια καλύτερη τύχη για τους ίδιους και τα παιδιά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!